2017. október

A nők munkaerő-piaci helyzetéről, a férfivá tevő munkahelyekről tart előadást Szalai Piroska NGM miniszteri tanácsadó október 27-én, pénteken 17 órától a Katona József Könyvtárban.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány elnöke a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület Utazás a női univerzum körül című előadássorozatának első vendége. A program célja, a nők társadalmi helyzetének megvitatása.


2017. november

A nők generációs különbségei, avagy nagyanyáink tanácsai helytállóak-e a mai modern világban? címmel Andrek Andrea pszichológus, az ELTE PPK oktatója tart előadást november 15-én, szerdán 17 órától a Katona József Könyvtárban.

A perinatális szaktanácsadó, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom munkatársa a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület Utazás a női univerzum körül című előadássorozatának vendége lesz. 


 

Az Utazás a női univerzum körül című előadássorozat a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és konzorciumi partnere, a Lakótelepi Gyermekekét Alapítvány Védőháló a családokért elnevezésű EFOP-1.2.1-15-2016-00580 kódszámú pályázatában vállalt programsorozat. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.