2018. január

A mindent meghatározó az anya és a pedagógus, valamint a gyermek közötti kapcsolat: évszázados kérdőjelek a nők életének legmeghatározóbb motívumainál a mese világán keresztül témában dr. Kádár Annamária pszichológus, meseterapeuta és tréner tart előadást január 25-én, csütörtökön 15 órától a Kecskeméti Katona József Múzeum Szórakaténusz Játékmúzeuma és Műhelyében.
A kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem marosvásárhelyi kirendeltségének oktatója a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület Utazás a női univerzum körül című előadássorozatának vendége lesz. 


2018. október

Nőkről nőknek férfiaktól: férfiak a női emancipációról, historikus előadás, avagy a „falu bikája” könnyebben szakít, mint a "falu tehene" címmel Bedő Imre tart előadást 2018. október 25-én, csütörtökön 18 órától a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban.

A Férfiak Klubja alapítója a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület Utazás a női univerzum körül című előadássorozatának vendége lesz. 

 


2018. november

Nő a felelősség: a nők mindennapi felelősségének kiszélesedése témában Béres Klára, a Béres Gyógyszergyár Zrt. kommunikációs igazgatója, Finta Zita, a Neumann János Egyetem kancellárja és Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke lesznek a vendégei a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület szervezésében zajló Utazás a női univerzum körül című előadássorozat következő rendezvényének. A kerekasztal-beszélgetés helyszíne a Dimenzió Borászat lesz 2018. november 15-én, csütörtökön 17 órától.

 


 

Az Utazás a női univerzum körül című előadássorozat a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és konzorciumi partnere, a Lakótelepi Gyermekekét Alapítvány Védőháló a családokért elnevezésű EFOP-1.2.1-15-2016-00580 kódszámú pályázatában vállalt programsorozat. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.